Deze website maakt gebruik van cookies. Meer informatie of deze melding verbergen?

Over gardameer-aanbiedingen.nl

 

Wie zijn wij?

 
 
Gardameer-aanbiedingen.nl is een advertentiesite voor de bemiddeling tussen vraag en aanbod van alles wat met het Gardameer te maken heeft. De site heeft tot doel kopers en verkopers van producten en diensten samen te brengen.  De website is zeer gemakkelijk in gebruik,  iedereen kan een advertentie plaatsen. Alles wat je nodig hebt is een e-mailadres en een paar minuten tijd. Voor sommige categorieën vragen we een (kleine) vergoeding.
 
 
 
Kenmerkend voor gardameer-aanbiedingen.nl als advertentiesite is dat het contact tussen gebruikers, inclusief een mogelijke transactie (koop/verkoop) en de afhandeling ervan, buiten de site om plaats vinden. Gardameer-aanbiedingen.nl ziet het als haar missie om kopers en verkopers samen te brengen en hen zo goed mogelijk te adviseren over prettig en veilig handelen. 
 
Verkopers kunnen duidelijk en gemakkelijk hun advertenties beheren via "Mijn advertenties". In een oogopslag kan een verkoper zien wat het hoogste bod is en hoe vaak de advertentie wordt bekeken.
 
 

Bereik tienduizenden fans van het Gardameer!

 
 
Gardameer-aanbiedingen.nl is een partner van de grootste en meest actieve sites over het Gardameer (www.gardameer-nu.nl en www.gardafriends.com) in Nederland en België. Maandelijks bereiken we tienduizenden mensen op zoek naar informatie over het meer.
Alle advertenties worden ook op deze sites weergegeven waardoor je een zeer interessant doelpubliek kan bereiken!  Heel wat bezoekers van deze sites zijn op zoek naar een huisje, villa en heel wat andere diensten en goederen die met het Gardameer te maken hebben.
 

Plaats nu uw advertentie!

 

Gardamercato.com

 

Er is ook een Engelstalige versie van gardameer-aanbiedingen.nl: gardamercato.com  Beide sites tonen dezelfde advertenties.

 

Tip

Hou rekening met de taal waarin je jouw advertentie of zoekertje schrijft.  Verwacht je reacties of klanten uit België en Nederland dan schrijf je uiteraard best in het Nederlands.  Zoek je daarentegen iets aan het Gardameer, dan schrijf je best in het Engels of Italiaans.